Micronair – Légi permetezés

A Micron Sprayer Ltd.-vel létrejött megállapodás szerint a légi permetezés (szúnyogirtás) eszközeit Magyarországról közvetlenül tudják megvásárolni a gyártótól.
Az általunk ajánlott érdeklődők ezáltal kedvezőbb árakon juthatnak az egységekhez, illetve bővebb szakmai konzultáció válik lehetővé a gyártóval.

Tisztelettel várjuk megkeresésüket.

A Micronair a Micron Sprayers Ltd. részeként egyike a világ vezető légi permetező egységeket gyártó vállalatának. CDA-technológiájú szórófejek széles választéka áll rendelkezésre a légi növényvédelem valamennyi szegmense számára az ULV dózistól a hagyományos 40-80liter/ha kijuttatási mennyiségig. A cseppméret rendszerint 50-750 mikron méret között állítható típustól függően. A szórófejek alkalmasak merevszárnyú repülőgépes, illetve helikopteres permetezésre alacsony (80km/h), illetve magasabb (140-160km/h) sebességtartományban is.

A növekvő érdeklődésre való tekintettel cégünk konzultációkat kezdett légi növényvédelmet, szúnyogirtást, permetezést végző cégekkel, illetve az angol gyártóval. Megrendelés esetén beszerezzük a szórófejeket. Az angol gyártó honlapján az összes típus leírása megtalálható: www.micron.co.uk/about_micronair.

A szórófejek közül az AU5000, AU7000 ventillátoros és AU6539 elektromos (saját motoros) típusok a legelterjedtebbek a felhasználók körében. Ezek angol nyelvű leírásait az alábbiakban közöljük.